Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att fatta egna beslut.



Följer gärna andras fotspår

men går i mina skor.




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-03-14 09:45



Bookmark and Share


  Per "Läsaren" Sörqvist
Gillar!
2014-03-20

  Maria Sundelin VIP
Bara du inte tappar dem
2014-03-19

  Ponkla
Klokt! Bra skrivet!
2014-03-14

  Lena Själsöga Keijser
ditt hjärta andas visdom
2014-03-14

  Angel of love
Du är fantastisk på kloka texter.
2014-03-14

    Monica Kvist VIP
Bra!
Då kan man göra en liten avstickare då och då.
2014-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP