Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytt liv.

Steg rätt ut i natten i väntan på gryningen
himlen är svart med guldstänk
allt andas runt omkring mig
allt lever
natten rullar sakta bort
dagen kommer
jag andas
jag lever
stjärnorna flyttar till en annan himmel
de lever i ständig natt
luften bär på en doft
en längtan
en förhoppning
om livet
om att leva
solen lyser upp ett hörn av himlen
i samma ögonblick flyttar stjärnorna
solen värmer de som frusit
joden vaknar
jorden föder
nytt liv
© Skogsfen




Fri vers av Skogsfen.
Läst 331 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-14 12:22



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tycker mycket om din ljuvliga dikt...och det är tur att det finns stjärnor som lyser i natten...
2014-03-14

    ej medlem längre
Underbart vackra ord.
2014-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.