Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Koka soppa.

Soppa är kärlek
säger min man
jag kokar gärna soppa

han sätter på värmen i bilen
tidiga mornar
han pumpar min cykel
han lyfter de tyngsta
han säger alltid de rätta sakerna
som att jag är fin precis så som jag är

så varför skulle jag inte vilja
koka soppa till honom
klart jag vill

© Skogsfen




Fri vers av Skogsfen.
Läst 375 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-14 12:30



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Så fin skrivet, till en sådan man kan man koka ett helt badkar med soppa. Kram
2014-03-14

  ResenärGenomLivet VIP
Med en sådan man förstår jag att du gärna vill...tack för en fin och kärleksfull dikt...
2014-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.