Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det måste vara såhär


när jag för första gången fick kyssa dina läppar
när jag för första gången fick smaka din salta hud

var jag helt säker på,

att det måste vara såhär kärlek smakar

när jag för första gången fick känna din doft

var jag helt säker på,

att det måste vara såhär kärlek doftar

när jag för första gången fick vara dig nära
hud mot hud

var jag helt säker på,

att det måste vara såhär kärlek känns


och aldrig ska jag älska såhär igen




Fri vers (Fri form) av AstridElisabet
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-14 13:09



Bookmark and Share


  Angel of love
Alldeles underbar vacker kärleksdikt.
2014-03-19

  Lars Hedlin
Bra framfört med stor känsla;)
2014-03-15

    ej medlem längre
det är en ynnest!
2014-03-14

  Marianne Räf
Ja, lycklig kärlek känns härligt!

2014-03-14
  > Nästa text
< Föregående

AstridElisabet
AstridElisabet