Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom tror sig veta allt

vill ge dom svar på tal!
dom tror att dom gömmer sig
bakom en av sanningar byggd fasad
den enda sanning som finns där, tro mig
är att fasaden är byggd av dumhet
och det finns ingen där som egentligen vet

dom pratar på
springer mellan varandra
-”det måste vara så”
pekar och viskar
alltid på vakt, nyfiket fiskar
och lögnen sprids
allt mer sanningen förvrids

dom ständigt letar
dom ständigt tror sig veta

vad som är sagt och vad som är gjort
vem som ska stanna och vem som ska bort

och man kanske hade hoppats att tanken skulle slå dom
att det faktiskt finns människor där bakom
och endast hos dom få,
runt just dom
som det pratas om
finns sanningen att nå




Bunden vers (Rim) av AstridElisabet
Läst 344 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-03-14 13:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet!
2014-04-07

  Larz Gustafsson VIP
Jesus ÄR Sanningen.
Jag känner Honom.
Han är Gud.
Så det är ingen fasad.

2014-03-15

  Yeppis
intressant skriven,bra text
2014-03-15

  Lärling
Så bra!
2014-03-15

  Lars Hedlin
Bra skrivit !
2014-03-15

    ej medlem längre
i rena vatten..
vilar snningen!
2014-03-14

  Marianne Räf
Intresseväckande text!

2014-03-14
  > Nästa text
< Föregående

AstridElisabet
AstridElisabet