Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bild no. 48

Begränsar mig till denna form, av dess skepnad bestämd. Så att de sorger jag bär ej skall finna fäste utan lyftas ur mitt tyngda bröst och likt fågeln från sin klippa lyfta och segla bortom min blick. Om jag på detta vis skyler mig kanske det ej syns att jag är människa, att jag är en av dem?


 


 


 


 


 


 


 




Fri vers (Prosapoesi) av Billy Andersson
Läst 534 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-14 19:05



Bookmark and Share


  J-M
Väldig. Från dess början. Textjagets önskan och behov om beskydd från att vara människa och längtan efter att vara människa. Att få inta eller upptas av ett väsen som ännu bär på alla inre ljus. Återigen, väldig.
2014-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Billy Andersson