Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svaren


Drömmarna



Var är drömmarna
och de döda

All blåst och alla andetag
hör ihop

Eller vi försöker förstå

Drömmarna är en plats
Jag tänker mycket på döden och drömmarna

gör du det också ?
vi vill leva !!

Jag älskar dej
vi vet

Stjärnorna är så långt borta
så att man blir galen

Din närhet betyder så mycket

Livet




Prosa av Lars Gullberg
Läst 239 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-14 20:37



Bookmark and Share


  wildah
Du skriver fantastiskt!
2014-03-19

  Carola Bouvin
Här ville jag skriva så mycket men alla ord försvann... Dina ord förmedlar, bra!
2014-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg