Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot alla odds.



Man skall vara ung och inne.

Jag är gammal och ute.

Tänk att jag kan ha det så bra!






Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-03-15 07:32



Bookmark and Share


  Alicia Stenfors
Du har, kanske, mera än de.
2014-03-16

    Monica Kvist VIP
Ja visst är det fantastiskt!
2014-03-16

  Angel of love
Livet funkar ändå ;)
2014-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP