Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjukvårdsupplysning

läs noga igenom denna information
innan du inleder en kärleksrelation
spara den, du kan behöva läsa den igen

om du har ytterligare frågor
vänd dig till läkare
eller apotekspersonal

vid inledande av kärleksrelation
i mogen ålder, ge noga akt på
andningsrytm och hjärtfrekvens

otränad rygg och bäckenmuskulatur
kan utsättas för överbelastning.

var måttlig vid intag av alkohol
i sällskap med motparten.
risk för överskattning
av den fysiska förmågan
mycket stor

kärleksrelation bör inte inledas
av den som är överkänslig mot
aktiv innehållssubstans

lägsta dos bör alltid eftersträvas
för att minska risken för biverkningar

vanliga biverkningar är;
sömnlöshet, oro, ökad hjärtfrekvens,
oregelbunden hjärtrytm,
häftig andhämtning, rodnad, svettning
synrubbningar och/eller hörselpåverkan

äldre personer bör vara observanta
på den ökade risken för biverkningar
som föreligger med stigande ålder

särskilt i början av kärleksrelationen
ska personer som har eller
tidigare haft besvär med hjärtat,
personer med förhöjt blodtryck
eller diabetes
i synnerhet äldre personer,
kontakta läkare vid symtom
av biverkningskaraktär

skulle kärleksrelationen
vara av sådan art
att hänsyn till ovanstående
ej kan tagas
kan den drabbade
ändå emotse
att dö lycklig.




Övriga genrer (Satir) av Anders P VIP
Läst 494 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-03-15 09:01



Bookmark and Share


  papessa
framkallade ett ohämmat skrattanfall som i sin tur framkallade ett lyckorus och sparkade ingång alla serotoniner som inte hade ngt att göra .......
2014-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP