Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Roomservice

 

bredvid hotellet

fanns ett kasino

poker, roulettebord

pakter med Satan

när de förlorat

pengar och livet

söp de sig fulla

drinkar på krita

själen som insats

krypande hem till

ångesthotellet

lyckades hitta

rummet så enkelt

numret var stansat

på golvet framför

Gud, vilken service!

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Amisan
Läst 310 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-03-15 14:35



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
jävlars vilken hit
du är stark du
2014-03-15

  Lars Hedlin
Bra skrivit med känsla!
2014-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Amisan