Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dear jävla äckel

dear jamie,
du snurrade mina hjul
satte mitt hjärta i en vågad position
fick mig att tänka "kanske ska man bara vara sig själv"
lurade mig
dissikerade mig
sa de där fyra, fem, sex, sju orden
"jag tycker inte om dig lika mycket som du tycker om mig"
dear jamie,
livet är över
det känns som ljuset har släckts
och att fjädrarna över mitt huvud försvunnit
jag vet att det inte är så
jag vet att pojkar och känslor de en gång gav är något man glömmer
plötsligt blir allt jag skriver till ett osammanhängande universum
jag kan inte tänka i banornas banor för tillfället
och för första gången samarbetar hjärtat och hjärnans röst
försöker överrösta dig, men faller ner i dig
och om det inte vore självmord så skulle jag skjuta mig
för du lever kvar inuti mig




Fri vers (Fri form) av trött
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-15 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trött
trött