Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moderskärlekens blomma

Av ängens alla blommor
spirar den vackraste för dig.
En trofast kärlek i livets alla öden.
En öppen dörr till någon som förstår.

Som en ängels vakande öga
och en hand som torkar tåren.
Som smeker sammetslen kind till ro
och ger varje morgon stadig mark.

Livets skimrande gåva,
att vårda den är dig tilldelat.
Det som är ämnat att vara
finner alltid sin tysta väg.

I aftonljuset skimrar blomsterängen.
Moderskärlekens vackra planta
spirar i en jordmån
av förtrolighet.

En lycklig liten fågel
flyger över natthimlen
En mild vind
omsluter älskade hjärtan.




Fri vers av Änglaögon
Läst 547 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-03-15 17:20



Bookmark and Share


  Lindha W Gustavsson
Tror jag tömt alla bra superlativer som du förtjänar - njuter när jag läser!
2014-03-22

  Linda CH VIP
Din text går rätt in i modershjärtat!
2014-03-19

    ej medlem längre
Bara så fin..
2014-03-16

  ULJO
Urtjusigt
2014-03-15

    ej medlem längre
Vackra mjuka ord i en underbar text.

2014-03-15

  walborg
En fantastiskt fin text - innerlighet och levande
2014-03-15

  Lena Själsöga Keijser
innerligt
andas ditt hjärta

så vackermjuka
är dina ord
2014-03-15

  Bo Himmelsbåge
Fin innerlig, öm dikt om moderns kärlek till sitt knoppande barn; där en lycklig liten fågel flyger kvittrande i skymnigen.
2014-03-15

  Chawa VIP
Trygga ömma vackra kärleksord ristade med varm hand..!
2014-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Änglaögon
Änglaögon