Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2014-03-15


Allt klär en skönhet

 

 

 

Du går med blicken bakåtsträvande

Så ingen ska hinna se dina kluvna rötter

Djupt rotade toppar som dalar i dina tankar

När du tar dig för pannan

Och viskar ömt

En längtan du drömt

 

 

 

 

Men du växer centrimetrar

I mina ögon

I varje andetag 

Undrar jag: Är du blind som inte ser?

 Hur fin Du är...

 

 

 

Tänk om du bara kunde

Se dig själv i spegeln

Och se dig själv

Som alla andra och jag ser dig

 

 

 

 

Vacker i osminkat leende

Och ett ärligt naket inre 

 

 

 

Du  vet väl att man säger:

"Allt klär en skönhet"

Och jag tänker vill du ha mina kläder?

Avklädda

Fingrar

 Ett sugmärke 

 Som ett bevis

 

 

 

 

På din hud?

/K

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-03-16 20:37



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Fina sensuella toner spelar i din text!
2014-03-17

    ej medlem längre
Den här fullkomligt pulserar av din innerliga sensualism. En underbar text, som självklart bokmärks
2014-03-17

  Tess74
Wow så fint!
2014-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP