Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

här växer en koral att vara

 

en hammare slår sakta
mot sten en klang en iver ja
här växer en koral att vara
omfång; helt tummat fläckat

det vänder sig klopp ti klopp
och så ett språng ut ur sig själv
8 m rep av siden ringlar

är det det du menar med skillnad
talet brister blir till något
användbart en aning överdrivet
men stopp är stopp

stympa användbarheten klipp till
hårt med öppen handflata
jag vill att du ska ruva
inte bara dansa som en fluga mörk

 

 

 

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Anita Westin
Läst 259 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-03-15 22:19



Bookmark and Share


  axveronika
En fantastisk koral i sin egen värdighet.
2014-03-22

    ej medlem längre
strängt slut. gillar det efter den egendomliga början, som fångar.
2014-03-16

  Nanna X
Låter som en ärlig livsfas under utveckling. Övertygande skaldat.
2014-03-16

  Marianne Räf
Lite annorlunda. Tycker
om de 2 sista raderna!
2014-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Anita Westin
Anita Westin