Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skor utan snören

Tassande utan skoskav och blessyrer
längs landsvägen utan slut
går våra skor tanklöst
och med mållösa steg

vandrar mot horisonten
där solen försvinner
kämpar sig fram med fotsvett
och slitna sulor

försvinner i skåpet
när målet som inte fanns
äntligen är nått
bland de andra mållösa

skor som inte förstått
att vandra är inte slutet
utan målet för resan
och känslan när man är framme

vid det man inte förstått




Fri vers (Fri form) av Mr Mutter
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-15 22:45



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Herr Mutter han är vis
Som en gammal grävling.
Livet är ju första pris,
I dess alldeles egen tävling

Fem extraliv och en yoshi för denna!
2014-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter