Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens tankar


Dagens tankar är
som nattens fast stressade.
Drömmer därför helst.




Bunden vers (Haiku) av Hans Lundgren
Läst 448 gånger
Publicerad 2006-03-20 23:42



Bookmark and Share


  Klara_
tråkig...
2006-10-05

  Therés
De här orden tyckte jag så otroligt mycket om...
...ska läggas i mitt minne och sparas där för evigt
2006-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Hans Lundgren