Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÅNGEST


Vindskrik,
mörkmolnsylande
darrighetsutlämnande
avgrundsvrål.

Kallsvettsframbringande,
ynklighetsdarrande,
kroppskonvulserande
jämmerdån.




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 342 gånger
Publicerad 2006-03-21 09:19



Bookmark and Share


  Ms Field
kräver viss koncentration med tanke på tyngden...men känslan av ångest förknippas ju med allt detta.Gillar ordkombinationen!
2006-05-04

  Clara-Fina
Du har en fantastisk förmåga att göra ord som verkligen beskriver en känsla som jag så väl kan känna igen. Du har med ord lyckats fånga bland det värsta man kan uppleva i känsloväg. Både fint och genialiskt. / Clara-Fina.
2006-04-03

  Cris
Oj..det enna körde ihop sig inuti.urk hehe

fånga ångest känsla i ord kan man lätt göra
men här framkallar du känslan i orden
snyggt
2006-03-22

  JMR
Jaaa, detta är verkligen ångest!
2006-03-21

  Nils Sondefors
Tack Aurelio! Dina ord värmer...
2006-03-21

  Aurelio
Utmärkt! På pricken!
2006-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors