Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är nog näågot som vi alla vill ha en kväll som denna


Soffporr


Du sitter och ser på tv
Du halvligger snarare i soffan
Jag sätter mig bredvid dig.
Jag ser på dig och du ser på tvn
En tanke dyker upp och jag kan inte släppa den
En känsla växer, och den kommer inte avta.
Jag lägger min hand på ditt ben
Du ser på tv
Smeksamt rör jag min hand på ditt ben
Du ser på tv
Jag stryker dig över kinden
Jag börjar att kela med dig
Försiktigt mumlar du
Vad gör du ? jag ser ju på tv

Nu kan jag inte släppa dig med blicken.
Nu är det tillsynes omöjligt att behärska sig
Det bubblar inom mig, ungefär som kolsyra i läsk
Men jag vet inte hur jag ska göra
Men jag vet plötsligt vad jag vill.
Jag ser på dig
Jag släpper dig inte med blicken
Du ser på tv
Jag känner mig plötsligt så lekfull
Jag lutar mig fram mot dig
Du ser på tv
Jag viskar mjukt i ditt öra
Snart är det reklampaus

Plötsligt är reklamen slut
Och vi hann precis att gå ut och röka
Nja nu gick vi ju inte ut,
Utan vi ställde oss under köksfläkten
Vi han precis tillbaka till tvn då reklamen var slut
De ska visa en film
Du ser på tvn
Men nu pratar du samtidigt
Du säger att filmen är gammal
Du säger att du sett den 1000 gånger
Jag ser på dig och du ser på tv
Ska vi ta ett skumbad älskling frågar jag
Vi kan försöka älska i badkaret
Fast att vi redan vet att det är omöjligt
Du tvekar
Du har sett filmen 1000 gånger och du tvekar
Dessutom är filmen så gammal och du tvekar.
Men jag har inte gett upp.
Du ser på tv. Men jag har inte gett upp.
Jag är inte så gammal och även om du badat med mig 1000 gånger
Ska jag göra allt för att den här gången ska överträffa alla de andra
Du ser på tv……….
Än så länge

Jag börjar smeka dig över dina axlar
Då du ser på tv
Lekfullt försöker jag att knuffa omkull dig
Nu sliter du din blick från tvn
En liten gest i och för sig
Men helt avgörande för kvällen.
Du ser på mig och jag kysser dig.
Du knuffar omkull mig
Trots att det inte är reklampaus
Vi kysser varandra
Soffporr




Fri vers av PPQ
Läst 492 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-08-23 20:15



Bookmark and Share


  Simmerskan
precis så, precis så

jag kan inte säga något annat än kanonbra
2008-06-17

  Evelina
Hlet underbar. Känns som tagen ur mångas verklighet.

Jag bara älskade: "Jag är inte så gammal och även om du badat med mig 1000 gånger ska jag göra allt för att den här gången ska överträffa alla de andra"
Mycket bra!
2005-04-05

  Staffan
Tack för den härliga texten!
2004-08-31

  Anna H
Ja visst kan det vara så där ibland. Det var tur att det blev ett lyckligt slut, jag var lite orolig där ett tag. Härligt! Precis så man vill ha det en kväll som denna...
2004-08-23
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ