Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från unviersum till dig

från åskådarplats,
ser jag junket
strömlinjeformat forsa
förbi
utan frälsning i sikte.

kramandes dödens hand,
blek kall & benig,
tänker jag på dig
& hur du tynar
undan
del för del
bit för bit,
utan motstånd.

rutten näktar droppar
från min hängande
underläpp
& ögonen vattnas av starr.

jag famlar efter ljus
& vaknar svettig,
bragd om livet -
bragd om poesin,
musiken,
bombastiken, &
universum
kall och mäktigt




Fri vers av Nils W
Läst 440 gånger
Publicerad 2006-03-21 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils W