Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har försökt lämna mina vanliga mönster


Bilirubina tankar

i badrummet, med toalett och kran
rimmar bombastiken jävligt illa.
i bilirubinbruna ångor blir allt verklighet,
& fladdrande falgor av tvål
påminner om inetet & om ruttna porträtt;
gamla & kladdiga

jag tänker inte dela med mig
jag tänker inte ge er något

här frodas dagstidningar
avslagna med lögner
om jobb & liv,
men de duger till
att torka anus med.

jag ger er ingenting
jag ger er inte något alls

taskig tätning, droppars ekande skvalp
toaletters meningslöst tynande poesi;
stum i sin frånvaro...

var det allt?

jag ger er inget mer

& domaren
han säger;
\"ordning i rätten\"
\"ordning!\"




Fri vers av Nils W
Läst 514 gånger
Publicerad 2006-03-21 14:44



Bookmark and Share


  vega lando
"var det allt?"


din text andas så många smärtsamma insikter och brutna livslöften att jag kvider av bittersöt njutning.
du ordbehandlar och uttrycksjonglerar med en träffsäkerhet och känsla man lättochlagom inspireras av.
2006-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Nils W