Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mun vid öra


mun vid öra
hand på bröst
ben runt mage
höft mot höft




Fri vers av Flodhäst
Läst 570 gånger
Publicerad 2006-03-22 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flodhäst