Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människor





En del de flyger kors och tvärs runt jorden
andra kliver aldrig nånsin upp ur sin säng


kvar står träden. De vajar i vinden,
om du tittar riktigt noga
ser de inte riktigt likadana ut.




Prosa av Lars Gullberg
Läst 232 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-03 14:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så olika och så lika. En tankeväckande text som rymmer mycket i ett litet format!
2018-08-03

  AKT VIP
Kort och kärnfullt.
2018-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg