Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du stänger dig inne

Världen utanför

stör

du stänger dig inne

inget minne

av gårdagens rus

bara diffust brus

överallt hat och förakt

våld och slakt

bilder från krig och svält

barn som fryser i tält

ett flygplan har försvunnit

någonstans har det brunnit

tuffa skinnskallar misshandlar feminister

du sniffar Karlssons klister

Ångesten är ständigt krypande

svetten drypande

du har tappat tron

häller upp lite Kron

hur blev det så här

Du stänger dig inne

men utanför pågår...




Fri vers (Fri form) av Berra Bäver
Läst 339 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-16 15:46



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Precis så här är det säkert för många. Verkligheten och människorna i den är en alltför hård och hjärtlös värld. Så blir jaget deprimerat och stänger sig inne, utanför råder storm. En viktig text att känna igen sig i och förstå den delen av sin identitet.
2014-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver