Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Går mot dig

Går mot dig

En del av mig
är redan där

En del av mig
är redan du

Du finns
i mitt nästa steg

Det är du
som triggar musklerna

Mot dig
är jag transparent
och sökande

Jag går mot dig

Jag närmar mig oss

Snart är jag vi




Fri vers av Ove Wahlqvist
Läst 305 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-03-16 18:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En mästare har talat och vi lyssnar ALLA.
2018-04-01

  Marita Ohlquist VIP
Fin text. Sista raden är underbar.
2014-03-16

  Kristina Wallbing
Åh, så fint! Ett vackert möte.

Gillar att du skriver igen :)
2014-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Ove Wahlqvist
Ove Wahlqvist