Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlekskänslan

Det är vår,
skinnjackan på axeln,
sneakers, linne och jeans,

Jag springer nerför stan,
känslan i mig är fantastisk,
Jag är fri,
Jag är fri från fångenskap,
jag är fri från negativ energi,

Jag ser dig,
på långt håll,
Jag kommer närmare,
Och kastar mig i din famn,

Välkommen positiv energi,
Välkommen lycka,
Välkommen in i mitt liv,
Du är den vackraste mannen i världen,
och nu är du min <3




Fri vers av Mainda
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-16 18:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt sprudlande, sprallande, bubblande känslor och text.
Gillas!
2014-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Mainda
Mainda