Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommer alltid älska...

 

Förförd av den röda rosens gift.

Stucken av dess vassa taggar.

Blödande hud av risporna från bukettens piskande slag.

Står jag här med tårarna på min kind.

Men med ett ännu rödare hjärta,för kärleken inom mig tar aldrig slut.




Fri vers av Angel of love
Läst 564 gånger och applåderad av 45 personer
Publicerad 2014-03-16 18:30



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Berörande vackert!
2014-03-17

  Lars Hedlin
Låt alltid kärleken råda ..Kram Vackra Angel! ;) <3
2014-03-17

    Dan Myrbeck
Och skrivandet inom dej tar
aldrig slut!
2014-03-17

    ej medlem längre
Tur att kärlek finns i dig, trots törnar på hjärtat! <3
2014-03-17

    ej medlem längre
Så vackert - silverdroppar faller.
2014-03-17

    ej medlem längre
Ett vackert hjärta slutar aldrig älska.
Vackert skriftat.
2014-03-17

  Maria Sundelin VIP
Stark
Kramar
2014-03-16

    ej medlem längre
Mycket vackert skapat!
2014-03-16

  M M Mannheim VIP
Underbar kärlekspoesi!
2014-03-16

  ULJO
Kärlek har inga gränser
2014-03-16

  Marita Ohlquist VIP
Risporna läker. Tårarna torkar.
Kärleken är evig.
2014-03-16

  Solitaire VIP
Kärlek är oförstörbar energi
Föremålen går att komma förbi
Med en kringgående rörelse
När det anas förförelse
Men hur torftigt skulle inte livet bli
Utan alla gropar att falla i?
2014-03-16

    ej medlem längre
Ditt hjärta bör alltid vara fyllt av kärlek.
Torka dina tårar och känn min värme till dig.
Kram
2014-03-16

  stig wikman
LJUVLIGT
VACKERT
MIN VÄN

KRAM Å
STOR APPLÅD .
2014-03-16

    ej medlem längre
Ord som förtrollar!
2014-03-16

    ej medlem längre
riktig kärlek ska inte ta slut, jättefint skrivet..
2014-03-16

  louisegirl
Vemodsvacker!
2014-03-16

    ej medlem längre
En kärleksängel i tårar får mitt hjärta att smälta av denna fina text..
2014-03-16

  Angela Bohlin VIP
Att älska är att leva
2014-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love