Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku - vår

Skidorna grusas

tussilagona skrattar

nu är våren här!




Bunden vers (Haiku) av Cris
Läst 862 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-03-16 22:07



Bookmark and Share


  Quasimodo
Svårt att hålla sig för skratt!!
2014-11-24

  CarinaBorg
Bra haiku-dikt tycker jag. Det är fint skrivet att tussilagon är vår-vittne.
2014-03-17

  prinscess VIP
det låter ju härligt men här faller snön vit och blir täckt mark
2014-03-16

  thyra
Härligt, jag skrattar med tussilagona :)
2014-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Cris
Cris