Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 16.3.2014

 


fullmånen tripplad
bakom tredubbla fönster
stjärnor himlar sig
 
 
2014-03-16   23:59



Bunden vers (Haiku) av Minkki VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-03-16 23:14



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tycker om din haiku...den ger mej en go känsla...
2014-03-17

    ej medlem längre
Nyfiken nästipp
mot andningsimmat fönster
rymden mot pannan
2014-03-17

  TrollTörnTrappan VIP
Känner mig som hemma i denna stämning...
2014-03-17

  walborg
Rolig
2014-03-17

  Heikki Hellman
Försökte att tränga mig på stämningen,
tror att det lyckades. Texten är bra då den ger läsaren chans till egen spelrum att fantisera.
2014-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP