Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hand i min

Vi var mycket folk på pendeln
den där dan
många stod i gången
det fanns inte plats att sitta ned.
När vi närmade oss Tuna
reste jag mig för jag skulle av.
Men då
en hand i min,en liten
självklar barnahand
förbryllad blev jag,glad av känslan
tänk att möta tillit här!
Tack lilla barn för stunden då
vi tillsammans hand i hand
klev av.




Fri vers av Ingrid Nilsson
Läst 515 gånger
Publicerad 2006-03-22 16:43



Bookmark and Share


  rebecca d
blir varm..:-)
2006-03-23

  Bodil Sandberg VIP
Vilken härlig känsla jag får av den här...tilliten...närheten...instinkten sen miljoner år....att ta hand om...verkligen en underbar dikt!
2006-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Ingrid Nilsson
Ingrid Nilsson