Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2014-03-17


Flyga drake på mina axlar

 

 

Jag ska bära ditt hjärta 

På mina axlar

Låta dig känna när

Vi brister

 

 

 

Ut i skratt

 

 

 

 Flyga drake utan vingar

På ängen

Segla i motvind och medvind 

 Över land och hav

Känna stormbyar

 Dra förbi

 

 

 

 

Och krama varandra

Hela

Om och om

Igen

 

 

 

 

 

 

 

 

Med båda fötterna på jorden

Och

I rymden av oss själva

 

 

 

Nu får det bära eller brista 

För att våga falla 

 

 

 

Och göra livet så mycket skönare

Att beröras Av

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 461 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-03-17 11:01



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Så fint du skriver, man blir glad!
2014-03-20

  Lars Hedlin
Mycke fint!
2014-03-17

  Tess74
Å gud så fin!
2014-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP