Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag önskar du minns

det är så länge sedan nu
säger du
och jag förstår vad du menar
tiden har gått ifrån oss

minnena vi minns
är flera ljusår bort
alla dagar som har passerat
sen du först sa
you make me feel so good

men ändå
du finns i mina tankar
var dag
alltid
vare sig jag vill det
eller inte

det enda jag egentligen vill
är att du ibland
precis som jag
ska minnas
det vi var




Fri vers av livräddaren
Läst 806 gånger
Publicerad 2006-03-22 17:04



Bookmark and Share


    syster pion
bra, bra, bra.
denna känns!
2006-03-26

  Propella
"det är så länge sedan nu
säger du
och jag förstår vad du menar
tiden har gått ifrån oss"

Riktigt, riktigt bra! Du är så duktig på att förmedla.
2006-03-24

    vilsen
lovely. denhär var super duper min solskensunge !
2006-03-22
  > Nästa text
< Föregående

livräddaren