Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med rätt att samla skugga

Hon berättar livet
som en storm

Rakt,
ut över
en beseglad publik

Hon tänker hämta
hem sig själv
Hon söker longitud
och lattitud 
Hon växer ut
från alla hörn

Det är på ett sätt
gränslöst förvirrande









Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 429 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-03-17 14:35



Bookmark and Share


  AgnesP
åh så fin...
2015-04-30

  blekhet VIP
Snyggt! De fem första raderna tog mig med storm!
2014-12-29

    ej medlem längre
Stark scen med perfekt slutord.
2014-11-20

    © Birgitta Wäppling VIP
Fint fångat. Man ser det hela framför sig. Och precis när du nått kulmen, så stannar dikten upp. Där.

En dikt, väl värd att läsas igen.
2014-09-15

  Lena Själsöga Keijser
den
splittrade själens

återhämtningslängtan
2014-03-20

  Larz Gustafsson VIP
Var är hemma?
2014-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP