Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hemligheter.

han svor
och jag föll till marken

hemligheten med
att vara intressant är att
inte ge folk möjligheten
att förstå




Fri vers av Tofan
Läst 477 gånger
Publicerad 2006-03-22 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tofan
Tofan