Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brevet som dalade

 

ett brev singlade

sakta iväg

genom skymningsljuset

 

dalade ner

från åttonde våningen

 

kände luftströmmen ta tag

i kuvertens hörnen

 

frimärket höll andan

av förskräckelse

 

bokstäverna i adressen

var rädda för fukt

för tänk om de suddades ut

 

själva brevet låg skyddat

och kände bara en hissnande känsla

 

och ville fram

till Dig




Fri vers (Fri form) av Cris
Läst 418 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-03-17 17:06



Bookmark and Share


    CurtKindborg
Apropå brev läs Sofies värld, det är filosofi. Jag tycker om att skriva kort.
2014-03-17

    CurtKindborg
Apropå brev läs Sofies värld, det är filosofi. Jag tycker om att skriva kort.
2014-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Cris
Cris