Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge upp?

Nä nu så ger jag verkligen upp!
Jag har sannerligen gått in med hela min trupp!
Men jag har sorgligt nog förlorat detta slag,
och jag ser inte heller att det kommer att bli bättre en vacker dag.
Jag kommer bara lägga mig ner och ta det som det är.
Jag känner hur jag dag för dag förlorar min karaktär.
Vem vill egentligen ha det så här?
Ingen ömhet, lycka eller kärlek,
jag känner mig bruten öm och blek!
Så vad är nu mitt nästa drag?
Som vanligt, resa mig upp och ta nya tag.
Men den här gången gör jag det inte för dig,
Utan för flickan som jag en dag bar inom mig!!
/Maha!




Bunden vers (Rim) av Maha!
Läst 328 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-17 19:24



Bookmark and Share


  Asger_Poet
Ge inte upp! Det finns alltid någon som hör och lyssnar på dig! bra dikt som är värd en applåd!
2021-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Maha!
Maha!