Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här dikten är till min väninna som inte går att beskriva med ord! Men jag gjorde ett litet försök! Önskar verkligen att alla en dag finner någon i sitt liv som henne! Hon är en ovärderlig diamant?


Anna!

Du är min bästa väninna,
det är helt overkligt att du kan känna när det i mitt hjärta börjar brinna! Detta trots att du rent fysiskt inte är vid min sida,
så hör du av dig just i sekunden jag börjar lida!
Jag känner dig djupt inne i min själ,
för det är omöjligt annars att du känner mig så väl.
Jag önskar innerligt att jag kan ge något tillbaka,
att du av din ömhet, vänskapskärlek och givmildhet kan få smaka.
Men du är för bra för att vara sann
och jag önskar kunna ge tillbaka i alla fall lite grann.
Du, du är verkligen en väninna för livet,
jag lovar att aldrig kommer att ta dig för givet.
Du, du är verkligen en klok, omtänksam, rolig och perfekt väninna!
Vad skulle jag ta mig till om du en dag ur mitt liv skulle försvinna?




Bunden vers (Rim) av Maha!
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-17 20:48



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Anna är en skattefri förmögenhet!
2014-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Maha!
Maha!