Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ena utesluter inte det andra.




Lär mig hellre av andras misstag

än begår dom själv.




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-18 08:12



Bookmark and Share


  Alicia Stenfors
Klokt!
2014-03-18

  SatansSon
rätt tänkt.
2014-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP