Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pussel


ikväll ska jag samla tankar
bland skuggorna på theo\'s café

veckans efter veckans
sveper stilla förbi
fyllda med visdomsord och svar

imorgon blir det till att plocka
under bakfyllerus
bland skärvor och glas
på ett golv någonstans

kanske att någon passar
någon gång, någonstans

annars ses vi väl i baren igen




Övriga genrer av lillebror
Läst 470 gånger
Publicerad 2006-05-07 18:19



Bookmark and Share


    Emma_med_t
Åter igen..igenkännande.. substitut som byts ut mot varandra.. och hoppet om ngt/ngn som kan få en att stanna upp, att bry sig, att känna../em
2006-05-23

  tonsoku
klassisk n-sista-rad..! den bygger upp för något, men på något sätt kommer den inte vart man velat från början men ändå blir man så totalt tillfredsställd när man är klar... excellent good sir, excellent
2006-05-07
  > Nästa text
< Föregående

lillebror