Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
17-03-2014 Måndag. Vårens dilemma


Väckelse

Den döende vintern – som får isen att ruttna -
väcker obehagliga tankar om naturens
obegripliga obarmhärtighet mot allt levande.

Låt oss kasta ut alla våra drivankare,
då vi driver mot klipporna. Skoningslöst
slår bränningarna sönder våra känslomässiga påfund,
som den med öronbedövande dån väcker oss
till förfäran och förvirring.

Hur ska vi nu stå på egna ben?
Vi behöver er alla, här och nu!

Kom, gör nåt!!

Arbetaren är värd sin lön.




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-18 11:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Väckelse handlar om att människor får möta Jesus.
2014-04-12

    ej medlem längre
DET ÄR RÄTT MATS !!!!

nu är det tid!! halleujah!

samla dem alla, nu går ja ut <3

delirium nights, with fights!

men.. jag vill nog göra sorti
att sakta blekna.. skrida över i saktmod,
vinna dem alla, är bättre än att dö i eld och svavel?

2014-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP