Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista brevet

Man hittade ett brev

med några handskriva ord

om varför det blev som det blev

att hon valde att lämna denna jord

Ord om otro och svek

och om livets elände

ord om mobbning och smälek

vassa pikar som i själen brände

Ord om bristen på ömhet

om att aldrig något kändes kul

hur hon upplevt sig fet

hur hon upplevt sig ful

Ord om att inte ha någon kär

någon som ville dela hennes liv

hur allt var en stor barriär

till slut fanns bara ett alternativ

Sprit och tabletter

blev sista måltiden

efter ångestfyllda nätter

gick hon ur tiden..

 

 

 




Fri vers av Berra Bäver
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-18 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver