Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen

hade jag fått vara en del
av dina tankar
tillräckligt många gånger
för att det skulle skapas
ett minne av mig
som alltid skulle
finnas kvar hos dig

hade jag fått vara dig så nära
att dina sinnens uppmärksamhet
om bara för någon sekund
hade riktats mot mig

jag ville inget hellre
än att få skapa minnen
för
av
och med dig

så säg
att du också vill
skapa minnen
för
av
och med mig

i hjärtan
kommer dom att sparas
vårdas ömt
och varsamt
bevaras




Fri vers (Fri form) av AstridElisabet
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-18 19:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit och framfört!
2014-03-19
  > Nästa text
< Föregående

AstridElisabet
AstridElisabet