Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Somliga går i trasiga skor

Det skrivs att somliga går
i trasiga skor

men vem skänker skorna
en stilla tanke?






Fri vers (Fri form) av Mr Mutter
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-18 20:20



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Om skor kunde tala...
Du kan ge dem din röst
Även det mest triviala
Kan behöva lite tröst
Kanske det krävs en hel talkör
Av dojornas språkrör
Och verser härifrån och långt in i höst

2014-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter