Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har känt



jag har känt
dina armar
runt mig

och jag vill
känna dom
igen
och igen

varje dag
i resten av mitt liv
vill jag få
krypa upp i din famn
och känna att
vi tillhör varandra




Fri vers (Fri form) av AstridElisabet
Läst 179 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-18 20:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Kärleksfullt varmt och ömt!
2014-03-19

  Angel of love
Så ömt och vackert.
2014-03-19
  > Nästa text
< Föregående

AstridElisabet
AstridElisabet