Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har fångat min kärlek!

Likt solens strålar inte kan skiljas ifrån solen

Likt vågorna av vatten inte kan skiljas ifrån havet

Likt min kärlek till dig inte kan skiljas ifrån mig

Jag älskar dig




Fri vers (Fri form) av Tittahiit
Läst 575 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-03-19 10:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fyfan vad vackert :)
2014-03-23

  Lars Hedlin
vackert!
2014-03-19

    ej medlem längre
Underbart vackert skrivet!
Bokmärker
2014-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Tittahiit
Tittahiit