Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

w.a.m.s

det finns människor som säger att det inte finns någon väg
men börjar du påstå att nektarinen inte tillhör apelsinfamiljen så går jag fan och lägger mig
lägg dig
kom och lägg dig i helvetet mellan mina ben
för jag är alldeles utom mig, inte klar någonstans
din hud är så jävla len och jag känner att svärord förstärker det sexuella i din röst
ger mig tröst,
förhoppning,
om att du ska komma tillbaka
värdelöst
värdelöst
värdelöst
nu går jag och lägger mig




Fri vers (Fri form) av trött
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-19 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trött
trött