Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är extravagant (och jag hatar det)

när blev mina ords dans av sådan låg kvalité?
det var som om du rev med dig den röda tråden när du klev ur mig
koncentrationsbesvär, tålamod, sitt, lyssna och lär
jag kommer inte över denna irritation med att jag blev alldeles för nere i dig
sex, sex, sex
du måste medge att det var bra så länge vi gjorde vad vi gör bäst
men nu är polisen ute efter äckel som verkar tappat själen, vars ord blir i en tråkig blå färg, och jag känner att jag borde vara räddare än vad jag är






Fri vers (Fri form) av trött
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-19 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trött
trött