Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädd om det lilla jag har kvar.




Mitt hjärta satsar aldrig mer
än jag har råd att förlora.




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-20 09:00



Bookmark and Share


  Alicia Stenfors
Klokt!
2014-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP