Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bonus: medel till god självinsikt

bortskänkes:
någon som är snabb till att älska
men livrädd att bli lämnad först
kallhjärtad
med kalla händer
tårar som rinner när en kärlek tar slut
måste vara den som sticker först
men sorgen stannar kvar
och skuldkänslorna

skuldkänslorna över att man inte älskade tillräckligt
fastän den andra parten var så fin och verkligen förtjänade det

det oundvikliga återfallet
skammen
skuldkänslorna igen

bortskänkes:
lite använd, snabb till att kyssa
att förlora sig i någon annans armar
trött på dömande blickar
och på krav

bortskänkes:
nykär
osäker
helt förstörd




Fri vers av eliza
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-20 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eliza