Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgontankar

Vill färdas med i dikten
kanske ovanför
där tallkronorna slutar
som bara fåglar gör

Sedan över ängar
i en rasande fart
ikapp med pilgrimsfalken
som snart har jagat klart

Med vinden upp bland bergen
stanna till, en stund
skalda om min resa
komma underfund..

Och färdas där i dikten
med själen målar jag
för att sedan landa
och så börja min dag.




Bunden vers (Rim) av Niklas Liljehammar
Läst 353 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-20 21:08



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
stillsam
vacker

andas din färd
2014-03-21

  Johan Strömstedt
En finstämd dikt, dessutom med/på rim, inte lätt. Så bra gjort!
2014-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Liljehammar
Niklas Liljehammar