Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusen dagar och Tusen nätter



ta mig tusen dagar härifrån
dit
där drömmar blir verklighet

ta mig tusen dagar härifrån
dit
där brustna hjärtan vet

tusen dagar
tusen nätter
känns här och nu
som en evighet

men om tusen dagar
är vi varandra nära

om tusen nätter
färgar vår kärlek himlen röd
får den att brinna

tusen dagar
tusen nätter
känns här och nu
som en evighet

men vår tid kommer
och jag vet
att vi kommer att hinna
älska varandra
och då kommer himlen att brinna
som aldrig någonsin förut




Bunden vers (Rim) av AstridElisabet
Läst 366 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-03-21 14:16



Bookmark and Share


  walborg
Tro, hopp och kärlek är det största
2014-05-01

  Lars Hedlin
Känslan fin och hoppfull innerlig känsla som du förmedlar mycket bra ;)
2014-03-21

    ej medlem längre
fint!
2014-03-21

  Angel of love
Hoppfullt och väldigt vackert.
2014-03-21
  > Nästa text
< Föregående

AstridElisabet
AstridElisabet